Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: LUAN    MEMUSHI
Deputet në zonën:
077
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1974-1982, Mësues në shkollën e mesme-Tepelenë
1982-1987, Pedagog, Instituti i Lartë Bujqësor,-Tiranë
1987-1992, Drejtor i Drejtorisë së Dokumentacionit Shkollor, Ministria e Arsimit dhe pedagog i jashtëm në Institutin e Lartë Bujqësor-Tiranë
1992-1997, Pedagog, Fakulteti i Shkencave të Natyrës-Universiteti i Tiranës
 
Përvoja Politike:
1999 e vazhdim, Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH
1999 e vazhdim, Kryetar i Komisionit të përhershëm të Shëndetit dhe Mjedisit në Partinë Socialiste
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe Anëtar  "Komisioni për Arsimin, Kulturën, Shkencën dhe Sportin"
1999 e vazhdim, Kryetar i delegacionit të Kuvendit të shqipërisë në PUMOIC
Shtator 2001-shkurt 2002, Anëtar "Komisioni për Arësimin, Kulturën Shkencën dhe Sportet"
Minister i Arsimit dhe Shkences se Republikes se Shqiperise, deri para zgjedhjeve te 3 korrikut 2005.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor