Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ILIR    META
Deputet në zonën:
079
Si përfaqësues i:
LSI
 

Përvoja politike:
 
Tetor 1999 - Shkurt 2002
Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë;
 
1992 Anëtar i Këshillit Drejtues të PS;
 
1992-2001                       
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë në legjislaturat XIII, XIV, XV dhe XVI;
 
1993-1996 Z/Kryetar i PS për marrëdhëniet me jashtë;
 
1995-2001                     
Kryetar i Forumit Rinor Eurosocialist të Shqipërisë (FRESH);
 
1996-1997                         
Zv/Kryetar i Komisionit të Përhershëm Parlamentar për marrëdhëniet me jashtë;
 
Prill - Tetor 1998               
Sekretar Shteti për Integrimin Europian, në Ministrinë e Punëve të Jashtme;
 
Tetor 1998 - Tetor 1999  
Zv/Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe ministër i Koordinimit Qeveritar

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor