Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PASKAL    MILO
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PDS
 

Edukimi:             

Universiteti i Tiranës, Fakulteti Histori-Filologji, dega Histori-Gjeografi, 1970.
Doktor i Shkencave në Histori, Profesor.

 
Veprimtaria profesionale:             

1971-1975: gazetar; 1976-1980: muzeolog; 1971-1975: pedagog i jashtëm në Fakultetin Histori-Filologji; 1980-1992: pedagog në Fakultetin Histori-Filologji; 1991-1992 dekan i Fakultetit Histori-Filologji; 1988-1994: përgjegjës i Katedrës së Historisë Botërore; 1971-1976, 1980-1983 pedagog i jashtëm në Fakultetin e Shkencave Politike e Juridike.

 
Veprimtaria politike:

2003: Kryetar i PDS-së; 1992-1997: nënkryetar i PSD-së; 2001-2002: Ministër i Integrimit; 1997-2001: Ministër i Jashtëm; 1991: Sekretar Shteti për Arsimin.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor