Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: G╦ZIM    MUSABELLIU
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:

Universiteti i Tiranës, Fakulteti Gjeologji-Miniera, Dega Miniera – 1979;1989-1990: studime pasuniversitare, Universiteti i Tiranës; 1991-1992: studime pasuniversitare Austri, praktikat në Gjermani.
 

Veprimtaria profesionale:

Profesioni: Inxhinier minierash.
1980-1982: inxhinier prodhimi, miniera Kërrabë; 1982-1984: drejtues teknik (kryeinxhinier) punimesh në minierën e Priskës; 1984-1986: përgjegjës sektori, miniera Priskë, Drejtor kantieri; 1987-1989: K/Ing. Ndërmarrje për minierat Mëzez e Priskë; 1993-2005 (gusht): aktivitet privat në fushën e Turizmit dhe të Ndërtimit.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor