Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BESNIK    MUSTAFAJ
Deputet në zonën:
032
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
1981:  Mësues; 
1982:  Pedagog në Universitetin e Tiranës; 
1993:  Gazetar në "Zëri i Popullit";
1988:  Përkthyes në Institutin e Studimeve M-L;
1989:  Punonjës në sektorin e marrëdhënieve me jashtë në Lidhjen e Shkrimtarëve dhe Artistëve; 
1990:  Kryeredaktor i revistës "Bota Letrare"
­
Përvoja politike:
1991:          Deputet në legjislaturën e XII të Kuvendit Popullor; 
1992-1996: Deputet në legjislaturën e XII Kuvendit Popullor; 
1992-1997: Ambasador në Francë dhe i dërguar i përhershmë i RSH pranë UNESCO-s;
1999 e vazhdim:   Sekretar i PD për Marrëdhëniet Ndërkombëtare

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor