Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: FATOS    NANO
Deputet në zonën:
099
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1975-1978, Kombinati Metalurgjik, Elbasan
1978-1981, Instituti i Lartë i Studimeve Marksiste-Leniniste, Tiranë
1981-1983, Kooperativa Bujqësore Priskë-Tiranë
1984-1990, Instituti i Studimeve Marksiste-Leniniste
 
Përvoja Politike:
Dhjetor 1990, Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave
Janar-Shkurt 1991, Zv.Kryetar i Këshillit të Ministrave për reformën ekonomike në qeverinë që përgatiti zgjedhjet e 31 Marsit 1991
1991-1992, Deputet në legjislaturën e XII të Kuvendit Popullor
Prill-Qershor 1991, Merr votbesimin e Kuvendit Pluralist si Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë
Qershor 1991, Në Kongresin e parë të PSSH zgjidhet Kryetar i PSSH
1992-1996, Deputet në legjislaturën e XIII të Kuvendit Popullor-përfaqësues i Kuçovës
Korrik 1997, Tetor 1998: Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe  Anëtar  "Komisioni për Politikën e Jashtme dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare"; Kryetar "Komisioni i Posaçëm për Paktin e Stabilitetit"; Kryetar në delegacionin "Parlamenti Europian"
1997-1998, 2002-2005, Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor