Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SPARTAK    NGJELA
Deputet në zonën:
041
Si përfaqësues i:
I Pavarur
 

Edukimi:

Universiteti i Tiranës, dega Jurisprudencë – 1970.

Veprimtaria profesionale:               

1970: Zyra e Ndihmës Juridike, Vlorë; 1972: Prokuroria e Rrethit Durrës; 1973: punonjës shkencor në Institutin e Historisë, Tiranë; 1976 dhe 1979-1990: dënuar për "Agjitacion e Propagandë" në burgun e Burrelit, 1991 e vazhdim: Avokat në Studion e tij ligjore.

Veprimtaria politike:

1991: bashkohet me Lëvizjen Demokratike;  anëtar i Kryesisë së PD-së; sekretar për Marrëdhëniet me Publikun i PD-së; 1997: Ministër i Drejtësisë në Qeverinë e Pajtimit Kombëtar; 2001-2003: Nënkryetar i Komisionit të Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor