Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BUJAR    NISHANI
Deputet në zonën:
034
Si përfaqësues i:
PD
 


Edukimi
Akademia Ushtarake "Skënderbej" - 1988; Universiteti i Tiranës, Fakulteti Juridik - 2004; Instituti i Gjuhëve të Huaja, San Antonio Teksas, USA; studimet pasuniversitare, Kaliforni (ShBA) - 1996; Master për Studime Europiane - 2004 vazhdim.

Veprimtaria profesionale
1988 pedagog, Akademia Ushtarake Skënderbej; 1993 Ministria e Mbrojtjes, marrëdhëniet me jashtë; 1994 Ministria e Jashtme, marrëdhëniet me NATO-n; 1996 Ministria e Mbrojtjes, Kabineti i Ministrit; 1997 në profesion të lirë; Kryetar i Forumit të Ushtarakëve Euro-Atlantikë; Bordi i Institutit "Goethe".

Veprimtaria politike
2001 Sekretar i Përgjithshëm, dega PD-së, Tiranë; 2003 anëtar i Këshillit Bashkiak, Tiranë; 2004 anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së; 2005 anëtar i Kryesisë së PD-së.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor