Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GAZMEND    OKETA
Deputet në zonën:
029
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:             

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit.

 Veprimtaria profesionale:

1993-1995: asistent pedagog në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit; 1995-1997: njësia e menaxhimit të Projektit të Bankës Botërore për Rehabilitimin e Ujësjellësit të Durrësit, specialist supervizor; 1997-2001: Administrator dhe Manaxher i Shoqërisë "Teuta Konstruksion" sh.p.k.; 2001 e vazhdim: aktivitet privat, Drejtues Ligjor i Firmës G&A sh. p. k.; konsulent projektues edhe për Kompani të huaja.

 Veprimtaria politike:

1990: anëtar i Lëvizjes Studentore; 1991: anëtar i grevës së urisë së studentëve; 2003: anëtar i Këshillit Bashkiak Durrës, grupimi i PD-së; 2004: Nënkryetar i Degës së PD-së, Durrës

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor