Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: LAJLA    PĖRNASKA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Përvoja Profesionale:
1985-1989 Mjeke e Përgjithshme në Institutin e Pediatrisë, Tiranë
1989-1991 Mjeke e jashtme në Spitalin “Saint Vincent des Paul”, Paris, Francë
1993-1995 Mjeke e jashtme në Spitalin “Necker Enfant Malades”, Paris Francë
1995-1996 Këshilltare e Ministrit të Shëndetësisë për Programet e Gruas dhe Fëmijës
1996-1997 Shefe e Sektorit Ambulator pranë Ministrisë së Shëndetësisë
1995-1997 Nënkrytare e Komitetit Kombëtar për shëndetin e nënës dhe fëmijës
1995-1997 Anëtare e Grupit të Punës për Reformën dhe Strategjinë Shëndetësore
Nëntor 1995 Bashkëthemeluese dhe Kryetare e Fondacionit “Mbrojtja e Gruas & Fëmijës”
1996-1997 Anëtare e Këshillit Kombëtar për Çështjet Sociale
1997-1998 Drejtoreshë e Programit Kombëtar për Social-marketingun në Shëndetin Riprodhues
1997-vazhdim, bashkëthemeluese dhe Drejtuese e Unionit “Gjinia&Zhvillimi”
2001 Koordinatore për Rrethin e Tiranës e projektit rajonal të UNICEF “Vlerësimi dhe përgjigjia e shpejtë”, për HIV në grupmoshën 10-24 vjeç
2001-vazhdim Konsulente dhe trainere pranë UNICEF, për “Shërbimet Miqësore për të Rinjtë”
2003 Menaxhere e Programit "Gratë në Lidership", e PNUD-it
2005 Konsulente pranë Organizatës Botërore të Shëndetësisë

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor