Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GENC    POLLO
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PDR
 

 Edukimi:              
Diplomuar në Shkencat Historike në Universitetin e Tiranës - 1986.

Veprimtaria profesionale:
1986-1988: Kërkues shkencor në Akademinë e Shkencave; 1988-1990: Studime pasuniversitare në Universitetin e Vjenës, me bursë të akorduar nga qeveria austriake.

Veprimtaria politike:
1990 (dhjetor) -1992: Bashkëthemelues i Partisë Demokratike dhe zëdhënës i parë i saj; 1992-1996: Këshilltar i Presidentit të Republikës së Shqipërisë; 1993: Anëtar themelues dhe Nënkryetar i Shoqatës Shqiptare të Atlantikut; 1996: Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, anëtar i Komisionit Parlamentar të Punëve të Jashtme dhe kryetar i Nënkomisionit Parlamentar të Integrimit Europian; 1997 (shkurt): sekretar i Marrëdhënieve me Jashtë i Partisë Demokratike; 1997 (mars): Kryetar i Komisionit Parlamentar të Punëve të Jashtme; 1997 (prill): Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Demokratike; 1997 (qershor): Deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë; 1997 (shtator): Nënkryetar i Partisë Demokratike dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të saj.
Që nga viti 1999 është përfaqësues kryesor i Lëvizjes Reformatore brenda Partisë Demokratike. 2001 (janar): Kryetar i Partisë Demokrate të Re.

           


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor