Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GJOVALIN    PRENGA
Deputet në zonën:
015
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:             

Universiteti "Luigj Gurakuqi", Shkodër, Fakulteti Biologji-Kimi - 1986;
Specializuar në UT, Fakulteti i Shkencave të Natyrës.

Veprimtaria profesionale:

1986-1989: mësues në Shkollën e Mesme të Bashkuar, Reps
1989-1992: specialist në Kabinetin Pedagogjik, Rrëshen
1992-1996: ekspert kriminalist në Komisariatin e Policisë, Rrëshen
1996-2003: Kryetar i Bashkisë, Rubik
2003-2005: Partner Lokal i Urban Institute, USAID.

Veprimtaria politike:

1996-2003: Kryetar i Bashkisë, Rubik (kandiduar nga PD);
2003-2005: Kryetar i Degës së PD-së, Mirditë.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor