Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DRITAN    PRIFTI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
LSI
 

Përvoja Profesionale:
Deputet 2001-2005, Ministër Shteti për Energjinë, Drejtor i KESH sh.a, Shef Kabineti Kryeministri, Shef kabineti në Ministrinë e Financave
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë:
Për ndryshimin e vendit, progresin.
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
1.000.000 Lekë
 
Pjesëmarrja në komisione (nëse ka qenë deputet):
Komisioni i Ekonomisë, Komisioni i Industrisë
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Votoni punën. Votoni njeriun. Votoni Shqipërinë e re.
 

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor