Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GALIP    RAMADHI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Përvoja Profesionale:
1974 – 1989 Mësues matematike në shkollën e mesme të përgjithshme, Kavajë
1989 – 1990 Drejtor në shkollën e mesme të përgjithshme, Kavajë
1990 – 1991 Përgjegjës i zyrës së arsimit të rrethit Kavajë
1992 Kryetar i Këshillit Pluralist të rrethit Kavajë
1993 – 1996 Deputet i Kuvendit Popullor, Partia Demokratike
1996 – 1997 Deputet i Kuvendit Popullor, Partia Demokratike
2000 – 2003 Nënkryetar i Bashkisë së qytetit Kavajë
2003 Anëtar i Këshillit të Bashkisë së qytetit Kavajë dhe këshillit të qarkut
Tiranë

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor