Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GRAMOZ    RUÇI
Deputet në zonën:
091
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1971-1978, Arsimtar
 
Përvoja Politike:
1978-1991, Nëpunës në organet partiake dhe shtetërore
Shkurt 1991-Qershor 91, Ministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme
Qershor 1991-Qershor 96, Sekretar i Përgjithshëm i PSSH
Qershor 1996-Qershor 97, Emigrant
1998-1999, Sekretar Organizativ dhe kryetar Grupi i PSSH
1999-2005, Sekretar i Përgjithshëm i PS dhe kryetar i Grupit Parlamentar të PSSH
1991-1992, Deputet në legjislaturën e XII të Kuvendit Popullor
1992-1996, Deputet në legjislaturën e XIII të Kuvendit Popullor
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe Kryetar i Grupit 
Parlamentar të PS
2001-2005, Deputet në legjislaturën e XVI te Kuvendit te Shqiperise

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor