Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GENC    RULI
Deputet në zonën:
090
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:             

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë - 1981;
Universiteti i Tiranës, Fakulteti Juridik - 1982;
Universiteti i Tiranës - Gradë shkencore "Doktor në Ekonomi", Fakulteti i Ekonomisë - 1986;
Universiteti i Tiranës - Fakulteti i Ekonomisë,
Titulli Profesor - 1994 .

Veprimtaria  profesionale:            

1996 e vazhdim: pedagog i Kontabilitetit në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranës;
1996- e vazhdim: Instituti i Studimeve Bashkëkohore - President;
1992-2005(maj): kryetar i Këshillit Mbikqyrës të INSIG-ut;
1994-1996: Kryetar i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë dhe Financës;
1992-1993: Ministër i Financave dhe Ekonomisë;
1982-1990: pedagog i Financës dhe Kontabilitetit në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranës;

Angazhime të tjera: anëtar i Bordit Botues të Revistës "Studime të Europës Juglindore dhe Detit të Zi"; anëtar i Bordit Këshillimor "Qendra Kërkimore e Europës Juglindore", Selanik; 2000 e në vazhdim: Zv/President i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar.

 Veprimtaria politike:

1991 dhe 1992-1996: deputet;
1994-1996: kryetar i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë dhe Financës.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor