Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BAKI    SHEHI
Deputet në zonën:
047
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:
Shkolla e Bashkuar e Oficerave 1971; Akademia Ushtarake (përgatitje e kuadrove të Shtabit të Përgjithshëm),1980; kursi i Lartë i Filozofisë 1984-1985; kurs kualifikimi ushtarak (pas Akademisë) 1988-1989; Akademia e Forcave të Armatosura Turke (Kolegji i NATO-s), Stamboll - 1995-1996.
Kolonel 1991; Gjeneral Brigade1993; Gjeneral Major  1995.

Veprimtaria profesionale:
1991-1992: Drejtor Personeli në Ministrinë e Mbrojtjes; 1992-1993: Zv/Ministër i Mbrojtjes; 1993-1995: Zv/Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë; 1996-1997:  Drejtor i Logjistikës së Ushtrisë.

Veprimtaria politike:
1991-1992: Kryetar i Komisionit Parlamentar të Mbrojtjes, Rendit e SHIK-ut; 2001-2004: Kryetar i PD-së të Zonës 36, Tiranë; 2001-2004: anëtar i Kryesisë së PD-së, Dega Tiranë.

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor