Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SALI    SHEHU
Deputet në zonën:
020
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
Tetor 1995- Gusht 1997: Shef i Komisariatit no.2-Tiranë; 
1989- Gusht 95:  Shef i Policisë Kriminale-Durrës; 
1995 Inspektor krimesh, shef i krimeve për qytetin, shef i policisë kriminale për rrethin e Shkodrës; 
1996-1997 Përfaqësues i Shqipërisë në KE, anëtar i Komitetit të Luftës kundër krimit.

Veprimtaria politike:
2002-2005: anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së
2005 e vazhdim: anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor