Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: TRITAN    SHEHU
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PDR
 

 • Lindur ne Tirane me 24\04\1949
 • Mbaruar fakultetin e mjekesise ne vitiv 1975 me rezultate te shkelqyera.
 • Ne vazhdim filluar specializimin  ne anestezi reanimacion vecanerisht per kardiokirurgjine.
 • Ne 1978 drejton kete sherbim per kardiokirurgjine.
  Ne 1981 emerohet pergjegjes I anestezi reanimaciont per tere spitalin kirurgjkal te Tiranes.
 • Ne vitin 1983 behet pedagog I jashtem I fakultetit te mjekesise e pergjegjes per lenden e anestezi reanimacionit per kursin universitar dhe ate pas universitar.
 • Ne vitin 1984 emerohet shef I shebimit  te anestezi reanimacionit per gjithe vendin.
 • Ne vitin 1985 zgjidhet kryetar I shoqates shqiptare te kesaj fushe.
 • Ne vitin 1987 mbron  doktoraten.
 • Ne vitin 1987-88 specializohet ne Paris.
 • Ne vitin 1988 emerohet pedagog efektiv I fakultetit te mjekesise e shef I sherbimit universitar te anestezi reanimacionit.
 • Ne vitin 1994 I ipet titullin Profesor.
 • Nga viti 1991 deri ne vitin 2001 eshte deputet I Kuvendit te Shqiperise.
 • 1992—1994 minister I shendetesise e mbrojtjes se mjedisit
 • 1994-1996 sekretar I pergjthshem I PDSh.
 • 1996-1997 kryetar I PDSh.
 • 1996—1997 Minister I jashtem dhe Zv/Kryeminister
 • 1997-1999 Studion dhe diplomohet ne Rome prane universiteti “Lateranensa” per menexhim hospitalier. Kryen nje kurs axhornimi prane spitalit “San Karlo”ne Rome per anestezi--reanimacion.

--  Pedagog I jashtem I fakultetit te mjekesise, kryetar I shoqates se anestezi reanimacionit, president I insitutit te menaxhimit shendetesor dhe te mjedisit.
--Antar I urdherit te Kaloresve te Maltes.
--Zoteron gjuhet anglisht, frengjsht, italisht.
--Shkruar libra, artikuj, referuar ne shume aktivitete shkencore.
--Botuar shume shkrime politike e sociale
--Martuar me dy femije.

 

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor