Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ELMAZ    SHERIFI
Deputet në zonën:
059
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Politike:
1967-1970, Ndërmarrja Komunale-Tepelenë
1973-1976, Përgjegjës i seksionit elektrik
1976-1977, Ndërmarrja e Ndërtimit-Tepelenë
1980-1983, Drejtor i Ndërmarrjes së Ndërtimit, Tepelenë
1983-1989, Komiteti i Partisë- Tepelenë
1989-1990, KQ i PPSH
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
I vetedijshem se aftesite juridike administrative dhe politike te sherbenin per zhvillimin progresiv te shoqerise
 
Përvoja Politike:
1992-1996, Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH
1996, Anëtar i Kryesisë së PSSH
Mars-Korrik 1997, Ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Gruas në Qeverinë e Pajtimit Kombëtar
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë
2001-2005, Deputet ne legjislaturen e XVI te Kuvendit te Shqiperise
Korrik 1997-Prill 1998, Ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Gruas dhe anëtar "Komisioni i Punës, Problemeve Sociale dhe Gruas"
 
Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:
1.000.000 Leke
 
Pjesemarrja ne Komisione Parlamentare:
Kryetar i Komisionit te Punes dhe Ceshtjeve Sociale, Kryetar i Komisionit te Ligjeve
 
Mesazh per votuesit:
Se bashku te mbrojme te ardhmen tone

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor