Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: NDUE    SHPANI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PDK
 

Edukimi:             
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit.
 
Veprimtaria profesionale:
Profesioni: Inxhinier ndërtimi.
1983-1987: inxhinier ndërtimi në N.N. Mat; 1987-1992 Kryeinxhinier në N.N. Mat; 1992-1995 Drejtor i Drejtorisë Rajonale të Entit Kombëtar të Banesave, Mat; 1995 e në vazhdim administrator "Ulza-Ndërtim", sh. p. k. Mat.
 
Veprimtaria politike:
1994 e vazhdim: anëtar i PDK-së; 2005 (gusht): Sekretar i Përgjithshëm i PDK-së.
2005 deputet i PDK-së.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor