Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: LEONARD    SOLIS
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PBDNJ
 

Edukimi:             

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë - 1982-1987; specializim pasuniversitar, diplomë për "Sëmundje të brendshme" - 1991-1993.

 Veprimtaria profesionale:

1987-1992: spitali Kolonjë; 1991-1993: specializim pasuniversitar - Tiranë; 1993-1995: spitali Ersekë; 1995-1997: Urgjenca Qendrore, Tiranë; 1997-2001: Ministër i Shëndetësisë dhe Ambjentit; 2001-2002: Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Mjedisit; 2002-2004: këshilltar i Kryeministrit; 2004- 2005 (gusht): Ministër i Shëndetësisë.

 Veprimtaria politike:

1992-1996: Sekretar i Përgjithshëm i PBDNJ-së; 1996-2001: anëtar i Kryesisë së PBDNJ-së, sekretar i Marrëdhënieve me Jashtë; 2001 e në vazhdim: Sekretar i Përgjithshëm i PBDNJ-së.

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor