Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: EDMOND    SPAHO
Deputet në zonën:
084
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Fakulteti Ekonomik - 1982; Instituti i FMN-së, Uashington D.C., USA: Studime për Politikat dhe Programimin Financiar - 1992; Bowling Green State University, Bowling Green, Ohio, USA: studime pasuniversitare në Administrim Biznesi - 1996; Studime për Zhvillimin e OJQ-ve, Lidershipin dhe Planifikimin Strategjik, ORT/USAID Albania Democracy Network Program – 1999.

 Veprimtaria profesionale:
1991-1992: Drejtor i Drejtorisë Makroekonomike në Ministrinë e Ekonomisë; 1988-1991: Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave të Shtetit; 1987-1988: Shef i Sektorit Ekonomik dhe Financiar në Drejtorinë  e Përgjithshme të Rezervave të Shtetit; 1986-1987: Shef i Sektorit Financiar në Drejtorinë e Rezervave të Shtetit, Rrëshen; 1982-1986: ekonomist në Drejtorinë e Rezervave të Shtetit, Elbasan.

 Veprimtaria politike:
2005 e vazhdim: anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së; anëtar i Kryesisë së PD-së; 2001 e vazhdim Sekretar për Politikat Ekonomike në PD; 1998-2005: Drejtor Ekzekutiv në Qendrën Kombëtare të Trajnimit dhe Asistencës Teknike; 1993-1994: Ministër i Turizmit; 1992-1993: Zv/ministër i Turizmit.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor