Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BUKUROSH    STAFA
Deputet në zonën:
055
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:             
Universiteti i Tiranës, dega Inxhinieri Metalurgjike.
Doktor i Shkencave.
 

Veprimtaria profesionale:             

Inxhinier metalurg në Uzinën e Çelikut, Elbasan; 1983-1989: kryeinxhinier i Kombinatit Metalurgjik, Elbasan; 1989-1992: Drejtor i Kombinatit Metalurgjik, Elbasan; 1992-1997: afarizëm privat; 1997-1999: Drejtor i Uzinës së Ferrokromit, Elbasan; 1999: Drejtor i ALBKROM, Tiranë; 2000-2005: Drejtor i Unionit Financiar, Prishtinë.
 

Veprimtaria politike:

1992: anëtar i Komitetit Drejtues të PS-së; 1992 dhe 1996: kandidat për deputet i PS-së; 2005: deputet i PS-së.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor