Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PAULIN    STĖRKAJ
Deputet në zonën:
001
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:
Instituti i Fizkulturës "Vojo Kushi", Tiranë. Vazhdon studimet në Fakultetin  Juridik.
"Mjeshtër Sporti"; "Mjeshtër i Merituar Sporti"

Veprimtaria profesionale:
Profesioni: Ish Oficer Policie; Biznesmen.
Sportist - trajner në Mundje Klasike.
Oficer i Ministrisë së Punëve të Brendshme. Drejt. Policisë - Komandant i Rep.Speciale të Ndërhyrjes së Shpejtë; Shef i Policisë në Lezhë, Dibër;
Komandant i Repartit "Brisku" – Tiranë.
Biznesmen në fushën e importit të karburanteve, të restoranteve dhe të ndërtimit.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor