Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DASHNOR    SULA
Deputet në zonën:
051
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë - 1991
Specializime: për Administrimin e Drejtësisë dhe Luftën kundër Krimit të Organizuar pranë Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Itali - 1994; për Çështjet e Prokurimit dhe Menaxhimit të Drejtësisë pranë Departamentit të Drejtësisë të SHBA-ve - 2001; për Prokurimin kundër Kriminalitetit, pranë Kolegjit Europian të Drejtësisë – 2004.

Veprimtaria profesionale:
1991: hetues në Prokurorinë e Rrethit Elbasan;
1992-1993: prokuror i Rrethit Peqin;
1993-1996: prokuror i Rrethit Elbasan;
1996-2001: prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme për çështjet civile e penale gjykuar në Gjykatën e Lartë;
2001-2002: prokuror i Apelit të Qarkut Gjirokastër;
2002-2005 (maj): prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme, Drejtoria kundër Krimit të Organizuar.

Veprimtaria politike:
1990: pjesëmarrës në Lëvizjen Studentore dhe në Grevën e urisë të Studentëve


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor