Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: RRAPUSH    TOLA
Deputet në zonën:
061
Si përfaqësues i:
PS
 

Arsimimi:

Universiteti i Tiranes; Fakulteti i Gjeologjise dhe Minierave

Eksperienca Personale:

Inxhinier Miniere; Pergjegjes Sektori Drejtor Ndermarrje; Administrator i firmes Private "Gerald" SHPK Prrenjas

Si dhe pse e niset angazhimin ne Politike:

Si intelektual mendova se kontributi im ne Politike do te sherbente sa do pak per ta bere ate me mire dhe ne sherbim te qytetarve.

Eksperienca politike:

Anetar i PS nga viti 1991:  Anetar i K.D te PS dhe anetar i Kryesise se PS te Rrethit Librazhd nga viti 1992

Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:

1.000.000 leke

Ceshtja me paresore per zonen ku kandidon:

Infrastruktura rrugore (Rruge dhe Ura) 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor