Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: JOZEFINA    TOPALLI
Deputet në zonën:
006
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
Instituti i Misrit; Dhoma e Tregtisë, Shkodër; Kancelare dhe Profesore në Universitetin "Luigj Gurakuqi", Shkodër
 
Përvoja politike:
1996-1997:  Deputete në legjislaturën e XIV të Kuvendit Popullor dhe kryetare e komisionit të përhershëm parlamentar "Për Çështjet Kushtetuese, Ligjore dhe Organet e Pushtetit Lokal"; 
1997-2001: N/Kryetare e PDSH; 
1997-2001: Deputete në legjislaturën e XV dhe  N/Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë; 
2001e vazhdim:  N/Kryetare e PDSH

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor