Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARENCA    TRASHANI
Deputet në zonën:
005
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Fakulteti Juridik - 1991-1995; Universiteti i Trentos, Fakulteti Juridik, Trento-Itali - 1993-1994; Studime doktorature, Universiteti "Karl Franzens", Fakulteti Juridik, Graz - Austri - 2002 (mars) e vazhdim.

Pervoja profesionale:
2003 (shkurt) e vazhdim: Pedagoge në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi", Fakulteti Juridik,  Shkodër; 2001 (shtator) - 2003 (shkurt): Shefe Departamenti, Fakulteti Juridik, Universiteti “Luigj Gurakuqi”, Shkodër; 2000 (shtator) - 2001 (shtator): Dekane e Fakultetit Juridik, Universiteti “Luigj Gurakuqi”,  Shkodër; 1995 (shtator) - 2000 (shtator): As/pedagoge, Universiteti “Luigj Gurakuqi”,  Fakulteti Juridik,  Shkodër.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor