Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: MUSA    ULQINI
Deputet në zonën:
042
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1983-1991, Gazetar "Zëri i Popullit"
 
Përvoja Politike:
1991-1992, Zv/Kryetar i PS, Tiranë; 
1992-1996, Deputet në legjislatuën e XIII të Kuvendit Popullor dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të PS
1994-1997, Kryetar i Partisë Socialiste-dega Tiranë
1994-1996, Anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste
1996-1997, Deputet në legjislaturën e XIV të Kuvendit Popullor
1996-1998, Anëtar i Këshillit të Bashkisë, Tiranë; Zv.Kryetar i Komisionit të Arsimit, Kulturës, Medias dhe Sportit
1997-1998, Sekretar i Delegacionit të Republikës së Shqipërisë në Kongresin e Autoriteteve të Qeverisjes Lokale e Rajonale në Këshillin e Europës
1997-1998, Sekretar i Marrdhënieve Publike të Partisë Socialiste
1997-1998, Anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste
Dhjetor 1999, Kryetar i Komisionit të Marrdhënieve me Publikun të Partisë Socialiste
Qershor 2000, Kryetar i Partisë Socialiste-dega Tiranë
Janar 2001, Anëtar  Këshillit të Qarkut, Tiranë
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV Kuvendit të Shqipërisë
Tetor 1998-tetor 1999, Ministër i Informacionit
1998-1999, Z.Kryetar i Komitetit Shtetëror të Radios dhe Telekomunikacionit; Anëtar "Komisioni për Mjetet e Informimit Publik"; Anëtar "Byroja Ndërparlamentare"; Anëtar i Kryesisë së Shoqatës së Atlantikut të Veriut

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor