Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GJOK    VUKSANI
Deputet në zonën:
016
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja  Profesionale
Pedagog në UBT nga viti 1994 Doktor i Shkencave Bujqësore
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politike:
Kam qenë pjesëmarrës i Lëvizjes Studentore 1990.
 
Përvoja politike:
Kryetar i PD, UBT 1994-1997
Kryetar i nëndegës 38 Tiranë 2005
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
200.000 Lekë
 
Mesazh nga kandidati per votuesit:
Votoni për ndryshimin. Votoni për të ardhmen e fëmijëve tuaj.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor