Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: FATMIR    XHAFAJ
Deputet në zonën:
085
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1982-1986, Jurist në sistemin e drejtësisë (Këshilltar ligjor, gjyqtar etj.)
1986-1992, Funksionar në organizatat rinore dhe shoqërore,
1992-1994, Jurist; Profesion i lirë; Avokat
1994-1997, Konsulent ligjor. Administrator në shoqëri të përbashkët konsulence,
1997-1999, Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave,
1999-2001, Jurist në profesion të lirë; Avokat: Studio Ligjore,
Shkurt /Shtator 2002, Ministër i Rregullimit të Territorit dhe Turizmit
 
Përvoja Politike:
Anëtar i Partisë Socialiste

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor