Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: FERDINAND    XHAFERRI
Deputet në zonën:
028
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi
Universiteti i Tiranes, Fakulteti Inxhinieri Mekanike -1988; Studime ne Universitetin e Harvardit, SHBA, mbi politikat qe garantojne Zhvillim Ekonomik - 1999; Master shkelqyeshem per Siguri Kombetare dhe Master shkelqyeshem per Siguri Nderkombetare, SHBA 2002.

Veprimtaria profesionale
1991-1992 Drejtor teknik ne drejtorine e Hekurudhave; 1992-1995 Drejtor i pergjithshem i Hekurudhave Shqiptare; 2003 e vazhdim, pedagog i jashtem ne Akademine e Mbrojtjes; 2004 e vazhdim, anetar i Bordit te Institutit per Studime Strategjike; 2002 e vazhdim, anetar i Bordit te Fondacionit "Akademia Politike".

Veprimtaria Politike
1995-1999 kryetar i PD-se, dega Durres; 1995-1997 sekretar per marredhenie me publikun ne PD; 1997-1999 nenkrytar i grupit parlamentar te PD-se; 1997-1999 anetar i kryesise se PD-se; 2001-2004 nenkryetar i Partise Demokrate te Re; 2004-2005 sekretar i pergjithshem i Partise Demokrate te Re.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor