Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: MEHMET    XHEKA
Deputet në zonën:
074
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi
Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise 1973;
Specializim ne Kardiologji, Tirane 1979-1981.

Pervoja profesionale
1996-1998 shef i sherbimit te semundjeve te brendshme, Berat;
1992-1994 drejtor i shendetit publik, Berat; shtator nentor, kualifikim ne Kujdesin Primar Shendetesor, Ankara, Turqi.

Anetaresime ne organizata te ndryshme
Anetar i shoqates kardiologjike Europiane-Shqiptare.

Veprimtaria politike
2005 deputet i PD-se; nenkryetar i PD-se Berat;
2003-2006 anetar i Keshillit Bashkiak;
Kandidat per Kryetar bashkie ne zgjedhjet vendore 2003.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor