Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: FATMIR    XHINDI
Deputet në zonën:
068
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1981-1989, Mësues
1991-1997, Drejtues dhe mësues
 
Përvoja Politike:
1989-1991, Kryetar i Këshillit të Bashkuar, Kurjan-Fier
1991, Anëtar i PS-së
1992-1996, Kryetar i komunës Kurjan-Fier
1996 e vazhdim, Anëtar i Kryesisë së PS-Fier
Janar 2001, Anëtar i Këshillit Socialist të Qarkut Fier; Anëtar i Komisionit të Pushtetit Lokal pranë K.P.D të PS
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
Anetar i Partise Socialiste te Shqiperise. Per te dhene kontributin tim ne proceset e pluralizmit politik ne Shqiperi.
 
Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:
1.3 milion leke
 
Pjesemarrja ne komisione:
Komisioni i punes e ceshtjeve sociale 1997-2001
Komisioni i rendit dhe SHISH 2001-2005
 
Kontaktet e zyres rajonale te fushates:
tel. 03822633
 
Mesazh per votuesit:
Votoni kandidatin e PS, njeriun qe ka qendruar e punuar me ju, per nje te ardhme me te mire e me te sigurt. Pjesetarin e halleve e problemeve tuaja familjare. Fatmir Xhindi.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor