Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: MEVLAN    XHINDOLI
Deputet në zonën:
063
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja  Profesionale
20 vjet ekonomist në ndërmarrje të ndryshme, 3 vjet Drejtor i Ndërmarrjes së Spedicionit Tiranë shtetërore, Kryetar i Policisë Financiare Fier, Shef i Komisariatit të Policisë Fier
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë:
Pjesëmarrës në grupin nismëtar të krijimit të PD-së dega Lushnjë, papajtueshmëria me sistemin e diktaturës dhe dëshira për vendosjen e demokracisë.­
 
Përvoja politike:
Anëtar i Kryesisë së PD viti 1991
Anëtar i Këshillit të rrethit viti 1996
Kryetar i PD Lushnjë nga viti 2002 e në vazhdim
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
1.200.000
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Në çdo vend të botës, nëse ka qeverisje të gabuar dhe qeveritarë të këqij, të jeni të bindur se ata kanë ardhur në krye nga qytetarët e mirë që nuk kanë shkuar për të votuar.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor