Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PĖLLUMB    XHUFI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
LSI
 

Përvoja Profesionale:
Punonjës shkencor në Institutin e Historisë së Akademisë së Shkencave, Drejtor i Drejtorisë Rajonale në MPJ, zv/ Ministër i Punëve të Jashtme, Ambassador i Shqipërisë në Romë, Drejtues i LSI-së
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë:
E nisa pasi dhashë dorëheqjen si ambasador në Romë në qershor 2004. U binda se qeverisja e keqe po kompromentonte pozicionin e Shqipërisë edhe në marrëdhëniet ndërkombëtare e në integrimin në BE.
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
Një shumë fare modeste, kryesisht për posterat, fletëpalosjet. Do bazohem te vullnetarizmi.
 
Anëtarësi në organizata të ndryshme:
Dikur anëtar i Komitetit Shqiptar të Helisinkit
Anëtar i Komitetit Shqiptar të Studimeve Bizantine
 
Kontaktet e zyrës rajonale të fushatës:
Tel: 245881
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Me LSI për t’i kthyer politikës moralin, qytetarit dinjitetin dhe Shqipërisë, Europën.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor