Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: LUFTER    XHUVELI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PAA
 

Edukimi:              
Diplomuar për Agronomi, Tiranë - 1962; diplomuar për Ekonomi, Tiranë - 1974

Pervoja profesionale:
2004-2005: Kryetar i Grupit Parlamentar të "Gjelbërit";
2002-2003: Ministër i Mjedisit;
2001-2002: Ministër Shteti; 1997-2001:
Ministër i Bujqësisë dhe Ushqimit; 2003-2005:
Zëvendëspresident i Konventës së Barcelonës për MedPol (zgjedhur në Konferencën e MedPol-it Catania, Itali 2003;
1997-2001: Guvernator i Shqipërisë pranë IFAD-it;
1975-1997: Profesor i Gjenetikës së Bimëve në Universitetin Bujqësor të Tiranës;
1975-1988: Rektor i Institutit të Lartë Bujqësor të Tiranës;
1974-1975: K/Agronom i Ndërmarrjes Bujqësore "29 Nëntori", Lushnjë;
1969-1974: drejtues i bujqësisë në Rrethin e Beratit;
1962-1969: K/Agronom në Kooperativën Bujqësore të Kutallisë në Rrethin e Beratit.
 
Pervoja politike:
1988-1991: Zv.Kryetar i Komitetit Shqiptar për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Ballkanik;
1991 (shkurt-prill): anëtar i Këshillit Presidencial të Republikës së Shqipërisë;
1991-1992: deputet i Kuvendit Popullor dhe Sekretar i Komisionit për Politikën e Jashtme;
1993-1994: Kryetar i Komitetit Ndërkombëtar për krijimin e Internacionales Agrare (zgjedhur në Bukuresht, Rumani, nga përfaqësuesit e 11 partive);
1997-2001: deputet i Kuvendit të Shqipërisë;
2001-2005: deputet i Kuvendit të Shqipërisë;
2005 e vazhdim: deputet i Kuvendit të Shqipërisë;
1992 e vazhdim: Kryetar i Partisë Agrare Ambientaliste të Shqipërisë.
 

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor