Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SHKLQIM    ZIRI
Deputet në zonën:
023
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi
1992 Universiteti i Tiranes, dega Mjekesi; 1993-1997 specializim ne Bukuresht, Rumani; 2004 trajnime ne QSUT dhe ne France.

Veprimtaria profesionale
1993- fillon specializimin në Bukuresht; 1997 e vazhdim: mjek kardiolog në spitalin e Krujës.

Anetaresia ne organizata te ndryshme
Anëtar i Shoqatës së Kardiologjisë Shqiptar dhe Europiane.

Veprimtaria politike
1990 pjesëmarrës në Lëvizjen Studentore dhe në Grevën e Urisë të Studentëve; themelues i PD-së në Krujë.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor