Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PREÇ    ZOGAJ
Deputet në zonën:
014
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
1989-1989: Shef i prozës së shkurtër në shtëpinë botuese "Naim Frashëri"; 
1983-1999: Gazetar në gazetën "Zëri i Rinisë"
 
Përvoja politike:
2001 e vazhdim: Deputet i PAD; 
1999-2000: Ministër Shteti pranë Kryeministrit; 
1997-1999: Këshilltar politik i Presidentit të Republikës; 
1993-1997: Drejtor shtypi i PAD; 
1991-1992: Deputet në legjislaturën e XII të Kuvendit të Popullor të Shqipërisë;
1991: Ministër i Kulturës në Qeverinë e Stabilitetit

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor