Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: OSMAN    METALLA
Deputet në zonën:
026
Si përfaqësues i:
Partia Demokratike
 Edukimi:              
Akademia e Detarisë Vlorë.
Vazhdon studimet në Fakultetin e Ekonomisë, dega Master Administrim Publik.

Veprimtaria profesionale:
Profesioni: Navigator (ekspert detar).
1986: Instruktor dhe Kapiten Anije; 1992: Inspektor i Kapitenerisë së Portit Durrës; 1995: Kapiten i Përgjithshëm i Porteve të Shqipërisë; 2002: Konsulent privat në fushën e detarisë; 2005: Këshilltar i Ministrit të PPTT për çështjet e detarisë; 2006: Drejtor i Politikave të Transportit Detar pranë MPPTT.

Veprimtaria politike:
Anëtar i PDSH-së që nga viti 1992. Kandidat për deputet në vitin 2001. Anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së dhe Kryetar i Degës së PDSH-së, Shijak.
Zgjedhur në:
Legjislatura:         XVII
Zona zgjedhore:   26
Qarku:                   Durrës
Nr. i votave:          10027     
Përqindja:             91%
Shënim:                 Zëvendëson Sokol Olldashin

Veprimtaria parlamentare aktuale:
Grupi parlamentar:            PDR
Këshilli për Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin - Anëtar
Komisioni parlamentar:
Komisioni për Ekonominë dhe Financat, anëtar.
Komisioni Hetimor "Për hetimin e shpenzimeve të Buxhetit të Shtetit në dispozicion të ministrive, institucioneve kryesore të varësisë dhe ndërmarrjeve publike nëpërmjet prokurimeve publike për periudhën 2001 e në vijim", anëtar.

Publikime:
Teksti i Universitetit të Vlorës mbi Menaxhimin Detar (me bashkautor Lutfi Gjikën), si edhe publikime të tjera në fushën e detarisë.                           

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor