Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ERIS    HOXHA
Deputet në zonën:
086
Si përfaqësues i:
Partia Demokratike
 Edukimi:
Universiteti i UTRECHT, Hollandë.
 
Veprimtaria profesionale:
2005-2006: Drejtor i Entit të Turizmit;
2001-2005: Avokat;
1999-2001: Jurist pranë KPN (Hollandë).
 
Veprimtaria politike:
Anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së; anëtar i Komitetit të Orientimit të Politikave (KOP) pranë PD-së (koordinator për Drejtësinë); kandidat për deputet i PD-së në zgjedhjet e 03.07.2005 (zona 85).
 
Zgjedhur në:
Legjislatura:         XVII
Zona zgjedhore:   86
Qarku:                   Pogradec
Nr. i votave:          6256
Përqindja:             50.55%
 
Veprimtaria parlamentare aktuale:
Grupi parlamentar:            PD
Komisioni parlamentar:  Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, anëtar.
Komisioni Hetimor "Për hetimin e procedurave të tenderimit të rrugës Durrës-Morinë", anëtar.
 Publikime:
Gjykata Ndërkombëtare (libër);
Zgjerimi i BE, sfida të pakapërcyeshme; Çështje Europiane (artikull).

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor