Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
  Lista e 20 Deputeteve me pak Prezente:

ERIS HOXHA 0 / 515
EDI PALOKA 0 / 515
OSMAN METALLA 0 / 515
FATOS NANO 93 / 515
ILIR META 105 / 515
TAULANT DEDJA 126 / 515
VANGJEL DULE 130 / 515
BESNIK MUSTAFAJ 151 / 515
LUAN MEMUSHI 178 / 515
SADRI ABAZI 192 / 515
SKĖNDER GJINUSHI 194 / 515
ARBEN MALAJ 199 / 515
NDRE LEGISI 212 / 515
SHPĖTIM IDRIZI 215 / 515
SALI BERISHA 216 / 515
DRITAN PRIFTI 228 / 515
BLENDI KLOSI 252 / 515
GENC POLLO 256 / 515
NAMIK DOKLE 258 / 515
PANDELI MAJKO 261 / 515

Shenim: Kjo eshte nje liste automatike, dhe perfshin te gjitha llojet e mungesave te deputeteve, si per arsye te boikotimit te grupeve parlamentare, te perjashtimeve, te vizitave per pune, ashtu edhe mungesat pa asnje arsye.

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor