Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ERION    BRAÇE
Deputet në zonën:
075
Si përfaqësues i:
PS
 

Angazhimet janë të shumta dhe është e vështirë t’i përmbledhësh në pak fjalë, por ato më kryesoret janë:
Urbanizim total të lagjes Çlirim, Barrikadë
Sistemin e kanalizimeve të ujrave të zeza dhe të bardha
Asfaltim, gjelbërim, ndriçim të lagjeve Çlirim, Barrikadë
Ndërtimin e unazës së Beratit dhe një ure të re për makinat e tonazhit të lartë mbi lumin osum.
Në Otllak kanalizimin e ujrave të zeza të Dushni, Lapardha, Moravë
Asfaltim i rrugës nacionale-Lapardha-Lumas
Nënstacioni i ri elektrik i Beratit dhe kalimi në sistemin 20 KV i furnizimit me energji elektrike.

Gjate fushates zgjedhore per zgjedhjet e 3 korrikut 2005, Partia Socialiste beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor