Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DURIM    LAMAJ
Deputet në zonën:
046
Si përfaqësues i:
PS
 

Që me fillimin e fushatës së zgjedhjeve zona është kthyer në një kantier pune e ndërtimi për përmirësimin e infrastrukturës, ujësjellësit, energjisë elektrike. Këto janë arritur duke vënë në lëvizje ingranazhet e ndryshkura të komunës dhe pushtetit lokal nga kandidati për deputet Durim Lamaj personalisht. Që me mbështetjen e komunave ka ndihmuar në përmirësimin e shërbimeve ndaj banorëve të zonës. Objektivat dhe programi i Partisë Socialiste janë tepër ambicioze në këtë zonë.
1-     Zhvillimi urbani komunës së Farkës, Bërzhitës, Kërrabës, krijimin e një infrastrukture moderne, furnizimin me ujë dhe energji elektrike 24 orë.
2-     Zhvillimi turistik i Komunës Petrelë dhe Dajt, ku me vënien në punë të teleferikut arrihet në zemër të Dajtit për 15 minuta.
3-     Rruga Shën Gjergj – Qafë Priskë gjatë rrjedhës së Erzenit.
4-     Shkolla e mesme e Mulletit të kthehet në shkollë profesionale për biznes.
5-     Ndërtimi dhe rikonstruktimi i kanalit të Skuronës, i cili përshkon gjithë komunën ku ndodhet zona 46 dhe furnizon me ujë liqenin e Farkës duke i dhënë zhvillim bujqësisë në zonë.
6-     Punësimi i banorëve nëpërmjet hapjes së bizneseve private dhe fabrikave të vogla të investitorëve të huaj.

Gjate fushates zgjedhore per zgjedhjet e 3 korrikut 2005, Partia Socialiste beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor