Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BUJAR    NISHANI
Deputet në zonën:
034
Si përfaqësues i:
PD
 

Premtimet e mia kryesore lidhen me:
Legalizimet, pasi ¾ e zonës janë ndërtime informale. Jam për amendimi i ligjit aktual sipas të cilit shpenzimet e banorëve për legalizim duhet të jenë shumë të mëdha dhe janë të papërballueshme për ta. Ne kërkojmë një kompensim të pronarëve me vlerën e tokës bujqësore të vitit 1992-1993.
Problemi i dytë shumë i rëndësishëm është ai i ambientit, i cili është tepër i ndotur nga hedhja e plehrave dhe niveli i lartë i dioksinës në ajër. Do të zbatoj projekte për hedhjen e plehrave në një zone jashtë Tiranës dhe një sistem tjetër të eleminimit të tyre dhe jo me diegie siç ndodh sot, pasi kjo është shumë e dëmshme për ambientin.
Furnizimi me ujë të pijshëm pasi sot nuk janë vënë në shfrytëzim 2 depo uji për shkak të mos mirëmbajtjes.

Gjate fushates zgjedhore per zgjedhjet e 3 korrikut 2005, Partia Demokratike beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor