Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DASHNOR    SULA
Deputet në zonën:
051
Si përfaqësues i:
PD
 

Zona ime përfshin bashkinë e Peqinit dhe 5 komuna: Gjotaj, Karinë, Përparim, Pajovë, Shezë. Problemet kryesore të cilave do t’u jap zgjidhje janë: papunësia, kanalizimet e ujrave të zeza e të bardha dhe furnizimi me ujë të pijshëm. Infrastruktura rrugore dhe lidhja e komunave me superstradën duke ndërtuar 35 km rrugë rurale. Krijimi i qendrave për pensionistët dhe rininë, ndërtimin e një kinemaje Millenium dhe mundësive të tjera të argëtimit. Ndërtimin e një qendre për grumbullimin e prodhimeve bujqësore e blegtorale. Nga 49 fshatra të zonës vetëm 9 prej tyre kanë furnizim me ujë të pijshëm dhe unë premtoj se pjesa më e madhe e tyre do të ketë furnizim të plotë brenda 4 vitesh, 35% e zonës ka probleme me vaditjen megjithëse lumi Shkumbin është shumë pranë dhe mund të shfrytëzohej si një pasuri për zonën. Fermerët nuk kanë pasur kurrë mundësinë të merrnin kredi dhe kjo s’do të ndodhë më.

Gjate fushates zgjedhore per zgjedhjet e 3 korrikut 2005, Partia Demokratike beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor