Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SAFET    SULAJ
Deputet në zonën:
043
Si përfaqësues i:
PAA
 

Unë do të zbatoj platformën elektorale të PD-së. Kam qenë kryetar i Bashkisë së Kukësit dhe i kam mbajtur 100% premtimet e mia. Premtoj se do të jem i ndershëm, me integritet dhe i përkushtuar, për të qenë përfaqësues i vërtetë i këtij komuniteti në parlamentin shqiptar. Unë mendoj se deputeti s’duhet të bëjë premtime të kota, po të miratojë në parlament ato ligje që përputhen me platformën elektorale të partisë që përfaqëson. Problemi kryesor me të cilin do merrem janë legalizimet, do t’i japim një zgjidhje të shpejtë dhe në favor të qytetarëve të asaj zone.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor