Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SHKLQIM    ZIRI
Deputet në zonën:
023
Si përfaqësues i:
PD
 

Premtimet e mia janë në përputhje me platformën e PD-së.
Do bëj ndërprerjen me urgjencë të një masakre arkitekturore që po i bëhet Krujës.
Kështu do të bëjmë të mundur që Kruja të bëhet “Meka” e Shqipërisë për turizmin. Tani po mbretëron asfalto-betono-mania në vend të gurit të lëmuar e drurit të punuar. Duhet të bëhet thithja e turistave me anë të kthimit në identitet të Krujës dhe traditës së saj. Zhvillimi i turizmit do të sjellë fitime e punësim. Kam një program për lagjen Kala për zhvillimin e turizmit familjar.
Do përpiqem t’i jap fund masakrës që po i bëhet mjedisit, sidomos në malin e Krujës ku mund të zhvillohet e të ruhet tradita e pelegrinazhit bektashian. Ndërprerja e degradimit të sektorit të shëndetësisë. Ndërtimin e një spitali dhe materniteti modern, që do të jetë më i miri në Shqipërinë e mesme. Këtë e bazoj nga mbështetja që do të kem nga marrëdhëniet e mira me lidershipin dhe lidhjet me disa organizata shëndetësore në Francë, ku dhe jam specializuar. Ndërprerja e masakrës së arsimit në zonat rurale ku mungojnë qendrat shëndetësore, policia. Migrimi i njerëzve nga fshati në qytet duhet bërë në mënyrë të natyrshme e me kushte që të mos krijojmë zona të reja të tipit bathore që do sillnin probleme të tjera më vonë.
Zhvillimin e bujqësisë duke kaluar nga mbështetja individuale në një mbeshtetje më të organizuar. Do të ulim koston e prodhimit me anë të dhënies së kredive, uljen e TVSH-së, akcizave për naftë, dhe të taksave të farave bujqësore.

Gjate fushates zgjedhore per zgjedhjet e 3 korrikut 2005, Partia Demokratike beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor