Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Grupet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth grupit

Lista e Deputetëve Prezenca
Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
 
Emri Grupit:   Partia Demokratike

Grupi parlamentar i Partise Demokratike perbehet nga 42 anetare. Te gjithe anetaret e ketij grupi jane zgjedhur me votime te drejtperdrejta (mazhoritar). Ky grup eshte grupi me i madh parlamentar ne Kuvendin e Shqiperise, dhe lider i mazhorances qe qeveris aktualisht vendin. Te gjithe anetaret e ketij grupi jane zgjedhur nen siglen e Partise Demokratike.

Perpara zgjedhjeve te pergjithshme te 3 korrikut 2006, Partia Demokratike ishte partia kryesore e aleances opozitare ne Kuvend. Gjate fushates zgjedhore perkatese, PD beri perpara elektoratit premtime te cilat mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, e cila mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor